Matematik

Areal af trapez HJÆLP OMGÅENDE

14. maj 2014 af Historiesej (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Hej allesammen jeg har fået en opgave for hvor jeg skal regne Noget ud på en trapez,okay her kommer den: Beregn sidelænden A i et andet trapez , hvor h=6cm b=10cm og arealet er 43,50 kvardratmeter. Jeg leder efter en udregning på opgaven for at se om den jeg har lavet er rigtig på forhånd Mange tak :))

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2014 af LeonhardEuler

Benyt formlen

A = 1/2 • h • (a + b)  ⇔ A•2/h - b = a

A : areal

h : højde

a : den ene sidelængde  

b : den anden sidelængde


Skriv et svar til: Areal af trapez HJÆLP OMGÅENDE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.