Matematik

23 promille af 4000 kroner svarer til:

15. maj 2014 af idol0001 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

23 promille af 4000 kroner svarer til:??
 

Tak på forhånd

:-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2014 af hesch (Slettet)

Promille betyder:  per tusinde,  ( procent betyder:  per hundrede ).

Der er 4 tusinde kr., og 23 promille er derfor:  23*4 kr.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. maj 2014 af Amril (Slettet)

Hvis du ville beregne 23 procent af et beløb x, ville du sige generelt

x \cdot 0.23

således har vi 23 procent af 4000

4000 \cdot 0.23 = 920

hvis du ville beregne 23 promille af et beløb x, hvilket svarer til 2,3 %, ville du sige

x \cdot 0.023 

således har vi 23 promille af 4000

4000 \cdot 0.023 = 92

hvilket vi bemærker er en tiendedel af 23 % = 920. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. maj 2014 af LeonhardEuler

Promille betyder (som nævnt i #1): per tusinde 

1 promille er 1/1000

23 promille  er  23/1000  

23 promille af 4000 kr.  er    23/1000 • 4000  kr. =   23•4000/1000   kr. = 23 • 4  kr.  = ...


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. maj 2014 af 123434 (Slettet)

promille pr. tusinde

der går 4 promille på 4000. 

4000/1000*23=92


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. maj 2014 af Amril (Slettet)

Jeg tror den ged er barberet nu. 


Skriv et svar til: 23 promille af 4000 kroner svarer til:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.