Matematik

MAT B SKRIFTLIG EKSAMENEN 27. MAJ 2014 STX

27. maj 2014 af Superstjernen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Vi der var oppe i MAT B STX i dag, kan vi ikke sammenligne vores resultater?

Jeg kan ikke vente til jeg får opgaven igen!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2014 af Katten12345 (Slettet)

Her er mine resultater.. :) 

Jeg håber på at få 7 - eller helst 10. Jeg ved at jeg fik mindst en fejl i prøven uden hjælpemidler. :-) 

Vedhæftet fil:Matematik B EKSAMEN.docx

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. maj 2014 af cornpop (Slettet)

Hvad var jeres resultat i opgaven om omvendt proportionalitet (tabellen) i delen uden hjælpemidler?  


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. maj 2014 af Katten12345 (Slettet)

Mit svar var 8, men jeg er temmelig sikker på at det korrekte svar er 2. :-) 


Svar #4
27. maj 2014 af Superstjernen (Slettet)

#1

Her er mine resultater.. :) 

Jeg håber på at få 7 - eller helst 10. Jeg ved at jeg fik mindst en fejl i prøven uden hjælpemidler. :-) 

Jeg har fået præcis samme resultater som dig! (Jeg nåede dog ikke at lave opgave c i trigonometri-opgaven)

Og mht. den opgaven med omvendt proportionalitet skrev jeg 8, men det rigtige svar er 2. Så ærgeligt :(


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. maj 2014 af Katten12345 (Slettet)

Det var da dejligt, Superstjernen, håber du er god så ;-)
Hehe ej, men vil gerne vide hvad dit niveau ligger på generelt?

Er ikke vant til at lave opgaver i N-spire, så tror du mine svar er fyldestgørende? 


Svar #6
27. maj 2014 af Superstjernen (Slettet)

Dine besvarelser er rigtige gode, jeg skriver  i hånden, og jeg var i tidsnød - så jeg nåede ikke helt at skrive de konklusioner på opgaven som jeg ville have gjort modsat dig.

Rent niveau-mæssigt, så har jeg kun fået 10-taller, dog har jeg fået et 12-tal og et enkelt 7-tal i starten af 2.g.

Og dine svar er fyldetsgørende, lad os bare håbe på at vores censore er lidt flinke!!


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

Her er først svarene på hovedregningsdelen:

Opg 1: y = f(x) = 2x + 5

Opg 2: |DE| = (6/2)·|AB| = 3·1,5 = 4,5

Opg 3: f '(x) = 6x2 + 4

Opg 4: T(1 ; -2)

Opg 5: y = 2

Opg 6: F(x) = 2x3 - 4x2 + 13


Svar #8
27. maj 2014 af Superstjernen (Slettet)

fedt!


Brugbart svar (0)

Svar #9
27. maj 2014 af Katten12345 (Slettet)

Uha, i hånden? Det lyder virkelig hårdt! Jeg var færdig efter under halvanden time, så jeg blev lidt nervøs for at jeg havde gjort et eller andet helt galt. (jeg brugte selvfølgelig tid på at rette og sådan bagefter, for at få tiden til at gå.) 

Jeg krydser fingre for at det går godt for os så! Sjovt at vi har præcis de samme besvarelser og begge svarede 8 i den med omvendt proportionalitet. :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #10
27. maj 2014 af Katten12345 (Slettet)

Øv, mit svar til opgave fire var vist (1, -3) :-( 


Svar #11
27. maj 2014 af Superstjernen (Slettet)

Jeg kan se jeg har lavet nogen fejl i dem uden hjælpemidler

Hvis man nu har fundet de rigtige formler, sat de rigtige tal ind, men så har fået et forkert facit, får man så ikke nogle point :(?

Har nemlig fejl i opg. 1 og opg. 4 hvor jeg har brugt den rigtige fremgangsmåde, men jeg er elendig til hovedregning, især når det gælder - og + og hvordan de ophæver hinanden..


Brugbart svar (0)

Svar #12
27. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

Opg 8 b) kan regnes lidt simplere ved

        cos(v) = 15/50

med besvarelsen i #1 er da korrekt.


Brugbart svar (0)

Svar #13
27. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

#11

Ja, man vil da få points for beskrivelse af korrekt fremgangsmåde.


Brugbart svar (0)

Svar #14
27. maj 2014 af Katten12345 (Slettet)

#12
Hov, jeg gør også altid alting sværere for mig selv i trigonometri. :-) Men er svaret korrekt? 


Svar #15
27. maj 2014 af Superstjernen (Slettet)

Puhhha, jeg har benyttet den rigtige fremgangsmåde. Det er jeg 100% sikker på.

I opg. 1 brugte jeg toppunktsformlen for lineær funktioner.

I opgave 4 brugte jeg formlen for at finde x-koordinatet: -b/2a, og jeg fandt så y-koordinatet ved at indsætte mit x-koordinat ind i funktionen.

Er det helt galt? #13?


Brugbart svar (0)

Svar #16
27. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

#14

Ja, læs den sidste linie i #12.


Brugbart svar (0)

Svar #17
27. maj 2014 af Katten12345 (Slettet)

#16, haha undskyld, forstod det ikke helt. :-)


Brugbart svar (0)

Svar #18
27. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

#15

Nej, det er da korrekt fremgangsmåde.


Svar #19
27. maj 2014 af Superstjernen (Slettet)

Hvor mange point tror du jeg mister ved at angive det forkerte facit, men den rigtige fremgangsmåde? #18?

Over halvdelen?


Brugbart svar (0)

Svar #20
27. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

#19

Du kan selv læse på side 2 i opgavesættet, hvad der indgår i bedømmelsen af opgavesættet.


Forrige 1 2 3 4 Næste

Der er 61 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.