Matematik

Bestemmelse af regneforskrift for parabel

27. maj 2014 af Redub (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg kan ikke helt gennemskue hvad jeg skal gøre her:

Bestem forskriften for parablen ud fra følgende oplysninger:

b=1, c=-4 og grafen går gennem punktet (2,0)

Nogen hints? :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. maj 2014 af peter lind

y = ax2+bx+c = ax2+x-4

Du mangler at bestemme a. Det gøres ved at sætte x = 2. Gør man det skal resultatet være 0
 


Svar #2
27. maj 2014 af Redub (Slettet)

Ja selvfølgelig ;)

f(x)=0,5x^2+1x-4

1000 tak for hjælpen :D


Skriv et svar til: Bestemmelse af regneforskrift for parabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.