Matematik

differentialregning

05. juni 2014 af Sam0031 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle, som vil hjælpe med denne opgave?

Screen Shot 2014-06-05 at 17.00.21.png


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. juni 2014 af peter lind

a) Vis at grænseværdien for x->8 er den samme hvad enten x går mod 8 fra venste eller højre

b) A= ∫012f(x)dx

c) Løs ligningen ∫0Lf(x)dx = 10


Svar #2
05. juni 2014 af Sam0031 (Slettet)

Ved a'eren skal jeg sige at hældning ved x=8 skal være den samme. Det gør jeg, ved at differentier begge funktioner og siger derefter f'(8) og g'(8). Så trækker jeg som begge tal er ens. Er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, man skal kun vise, at selve funktionsudtrykkene giver det samme for x = 8. Man skal vise, at funktionen er kontinuert for x = 8. Man skal ikke undersøge, om den er differentiabel for x = 8 .

Udregn    6 - √(-x2 + 8x + 9)  for x = 8, og udregn √(-x2 +24x -119) for x = 8 og vis, at man får samme værdi.


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.