Matematik

Reducer udtrykkene :)

14. juni 2014 af Melanie2 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Har ikke lige styr på det med at reducer :)

A: 6(6-5a)+20a-6 =

B:-3(5a+3)-8a+7  =

C:12a-2(a-6)+1    =

D: 9(a-3)+6-5a     =

E: 16a-2(8a-5)     =


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2014 af Andersen11 (Slettet)

Se din oprindelige tråd

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1493343

Lad være med at oprette en ny tråd med de samme spørgsmål.


Svar #2
15. juni 2014 af Melanie2 (Slettet)

det var en fejl


Skriv et svar til: Reducer udtrykkene :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.