Matematik
Ligning
18. juni 2014 af
Natasha12 (Slettet)
-
Niveau: 7. klasse
Hej.
Hvad er en ligning ? Giv nogle eksempler.
Hjælp tak
Hvad er en ligning ? Giv nogle eksempler.
Hjælp tak
Svar #1
18. juni 2014 af Christianiversen2 (Slettet)
Den forståelige forklaring er, at det er et matematisk udtryk hvor der er et lighedstegn og en eller flere ubekendte størrelser.
For eksempel: 3x=6 ; x=2
Eller ax2+bx+c=0
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
