Fysik

Kinetisk energi?

19. juni 2014 af SvenOlee (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvad er kinetisk energi


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. juni 2014 af mathon

kinetisk energi = bevægelsesenergi

           E_{kin}=\frac{1}{2}\cdot m\cdot v^2


Svar #2
19. juni 2014 af SvenOlee (Slettet)

hvad er v her?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. juni 2014 af mathon

v er farten   når \vec{v} er hastigheden

    


Skriv et svar til: Kinetisk energi?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.