Matematik

grafer

07. august 2014 af lalala1122 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kan nogle hjælpe med denne opgavve


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. august 2014 af mathon

bestem fortegnet for væksthastigheden for x = 0 identisk med
bestem fortegnet for grafernes tangenthældning i henholdsvis

             \left ( 0,f(0) \right )\; \; \; \left ( 0,g(0) \right )\; \; \; \left ( 0,h(0) \right )
dvs
             fortegnet for    f{\, }'(0)\; \; \; g{\, }'(0)\; \; \;h{\, }'(0)


Svar #2
07. august 2014 af lalala1122 (Slettet)

altså jeg tænker at ud fra grafen så kan man se at g(x) er voksende dvs at fortegnet er +?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. august 2014 af mathon

Hvad tænker du om f(x) og h(x)?


Svar #4
07. august 2014 af lalala1122 (Slettet)

ud fra graferne ville jeg sige de var aftagende altså er fortegnet - ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. august 2014 af mathon

                     SÅDAN!


Skriv et svar til: grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.