Matematik

strørrelses forhold

07. august 2014 af lalala1122 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan er det nu man løser sådanne slags opgaver er det rigtig hvis jeg siger 4/2= 2

2/10= 5 altså er DE 5


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. august 2014 af SuneChr

ΔABC er ensvinklet med  ΔADE
Da har man

|BC| / |DE|  =  |AC| / |AE|

Gang over kors og isolér |DE| 


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. august 2014 af Eksperimentalfysikeren

#1

Ikke helt rigtigt: ikke 2/10, men 10/2, ellers rigtigt.

Du bør skrive lidt mere tekst med. Man kan komme i tvivl om, hvor de fire tal kommer fra.


Skriv et svar til: strørrelses forhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.