Matematik

lille tabel for regneregler

17. august 2014 af Chelsea2899 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Nogen som kan skrive den der lille boks som fortæller negativ, giver negativ bare med alle tegn? sådan en lille boks


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

Tænker du på en tabel, der viser fortegnet for et produkt, som afhængigt af fortegnene for de enkelte faktorer?

Du skal blot tænke på, at produktet er positivt, hvis de faktorer has samme fortegn, og produktet er negativt, hvis de to faktorer har modsat fortegn.

        (+) · (+) = (+)
        (+) ·  (-) = (-)
        (-)  · (+) = (-)
        (-)  ·  (-) = (+)


Skriv et svar til: lille tabel for regneregler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.