Matematik

3 vækstmodeller

26. august 2014 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg har vedhæftet en opgave. 
Jeg forstår bare ikke hvordan jeg ellers skal udtrykke mine svar, syntes det er meget lidt at skrive:

f'(x)= negativ fordi den aftager

f'(h) = negativ fordi den aftager

g'(x)= positiv fordi den er voksende

Hvordan kan jeg ellers forklare det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2014 af Andersen11 (Slettet)

Hvad går opgaven ud på?

Du mener sikkert h'(x).


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. august 2014 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.jpg

Svar #3
26. august 2014 af Manu0407 (Slettet)

Hov, ved ikke lige hvad der er gået galt, og ja jeg  mener h'(x)


Skriv et svar til: 3 vækstmodeller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.