Matematik

Ligning 3x-6-x+10=14........

31. august 2014 af annahansen2 (Slettet) - Niveau: C-niveau

3x-6-x+10=14

3x-x-6+10 =14

2x+4 =2 

FAcit er = 5. Jeg forstår ikke, hvad jeg gør forkert. Håber nogle kan hjælpe. på forhånd tak 


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. august 2014 af Mat4123 (Slettet)

3x - 6 - x + 10 = 14         subtraher x fra 3x

2x - 6 + 10 = 14          subtraher 6 fra 10

2x + 4 = 14              subtraher med 4

2x = 10              divider med 2

x = 5              resultat 


Skriv et svar til: Ligning 3x-6-x+10=14........

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.