Matematik

skriv følgende udtryk uden parenteser

01. september 2014 af mariechr1998 (Slettet) - Niveau: B-niveau

x(x(x(x +1)+1)+1)+1. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2014 af Drunkmunky (Slettet)

x(x(x(x +1)+1)+1)+1=x(x(x2 +x)+1)+1)+1=x(x3 +x2+x)+1)+1=x4+x3+x2+x+1


Skriv et svar til: skriv følgende udtryk uden parenteser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.