Kemi

Reaktionshastighed

01. september 2014 af abdullah112 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan forklare mig, hvad Reaktionshastighed præcis er og give mig nogle formler man kan andvende


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2014 af mathon

Reaktionshastigheden for en reaktant A
er
                                    v=-\frac{\mathrm{d} \left [ A \right ]}{\mathrm{d} t}

Reaktionshastigheden for et produkt C
er
                                    v=\frac{\mathrm{d} \left [ C \right ]}{\mathrm{d} t}


Svar #2
02. september 2014 af abdullah112 (Slettet)

Okay TAK


Skriv et svar til: Reaktionshastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.