Matematik

Ligning

04. september 2014 af martin2402 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Sikkert et simpel spørgsmål. Men kan bare ikke finde ud af den!

Hvad giver denne? :

3x=9x+6

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2014 af Therk

X'erne på den ene side af lighedstegntegnet og tallene på den anden. Hvis du trækker 9x fra på begge sider, har du kun tal på højre side. Så kan du dividere stykket igennem så du har 1x = x på den ene side og huske, at det skal du også gøre på den anden side.

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2014 af mathon


6x = -6

Svar #3
04. september 2014 af martin2402 (Slettet)

Perfekt tak!


Svar #4
04. september 2014 af martin2402 (Slettet)

Hvad så med sådan en? 

Hvad er diameteren på en diameter med en vægt på 2,4 carat?


Svar #5
04. september 2014 af martin2402 (Slettet)

Hov, det var ikke den, sorry!

Når 1 carat svarer til 0,2 gram. Hvor mange gram svarer de 2,4 carat til?


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#5

2,4 carat er 2,4 gange så meget som 1 carat.


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.