Matematik

Procentregning

04. september 2014 af adrianguldmannwagnermikkelsen (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Signe venter i 4 måneder med at købe udsalgsvaren. hvor mange procent i rabat har hun fået? 

Skal lige siges hun får 10% hver måned


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2014 af Mat4123 (Slettet)

10*4 = 40 ?

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2014 af mathon

                        P(x)=P_o\cdot 0,9^x


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2014 af mathon

besparelse i x måneder

                                         P_o-P_o\cdot 0,90^x

relativ besparelse

                                         \frac{P_o-P_o\cdot 0,90^x}{P_o}=1-0,90^x

relativ besparelse i pct.

                                          p(x)=\left ( 1-0,90^x \right )\cdot 100


                  


Skriv et svar til: Procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.