Matematik

EKsponentiel funktion

06. september 2014 af Missperfec (Slettet) - Niveau: C-niveau

HEj

Hvad svarer "a" til i denne eksponentielle funktion?

16*e-0,16*v


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2014 af mathon

Alment
                  y = b · e-kx = b · (e-k)x= b · ax


Skriv et svar til: EKsponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.