Matematik

Komplekst tal på rektangulær form

06. september 2014 af volume (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hey lige et hurtigt spørgsmål:) 

vi er enige om at ((4-8)-i(7+1))2 er lig med -48+64i? 

tak på forhånd! :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det er korrekt.

        ((4-8)-i(7+1))2 = (-4 - 8i)2 = (4 + 8i)2 = 42 - 82 + 2·4·8i = -48 + 64i


Svar #2
06. september 2014 af volume (Slettet)

okay tusinde tak! :) 

tjekkede med et matematik program og den sagde noget andet, så var lidt svært at stole på sig selv:)

men tak for det hurtige svar:) 


Skriv et svar til: Komplekst tal på rektangulær form

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.