Fysik

effektive middeltryk og cylindertal

08. september 2014 af multo26 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Der skal udvikles en ny motortype med S/D=5,5 og Cpmean=10m/s og nm= 65rev/min. Det forventes at pi=25,0bar og pfrik=1,0bar. Motorens specifikke forbrug forventes at være 150g/kWh ved brændværdi 42,7MJ/kg.

b) Beregn det effektive middeltryk, mean effective pressure pe. Hvordan gør man det?

d) Hvordan beregner man cylindertallet?

e) Hvordan beregner man totalvirkningsgraden?

f) Hvordan beregner man den indicerede virkningsgrad og hvad hedder det på engelsk?

Venlig hilsen


Svar #1
09. september 2014 af multo26 (Slettet)

Er der nogen der kender et forum hvor man kan få svar på disse spørgsmål?


Skriv et svar til: effektive middeltryk og cylindertal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.