Matematik

Reducere

08. september 2014 af katjaARP (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej!
jeg skal reducere dette udtryk: 

3(p+q)2-6p(q-p)

Jeg har fået det til at blive = 6pq+3p2+3q2

Jeg vil gerne vide, om jeg har gjort rigtigt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Nej, det er ikke korrekt. Du har helt ignoreret det sidste led.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2014 af Sabrina3 (Slettet)

Tror dette er resultatet: 

3(p+ q2 + 2pq) - 6pq + 6p= 3p2 + 3q2 + 6pq - 6pq + 6p2 = 9p2 + 3q


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det er korrekt.


Svar #4
08. september 2014 af katjaARP (Slettet)

tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. september 2014 af Mat4123 (Slettet)

#2

Det er korrekt.


Skriv et svar til: Reducere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.