Matematik

Geometri

10. september 2014 af Bokkiesundstrup (Slettet) - Niveau: B-niveau

nogen der kan hjælpe 1000 tak på forhånd.

det er kun opg b jeg skal bruge hjælp til


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2014 af peter lind

Brug areal = ½*AC*BC*sin(C) til at finde BC

Brug dernæst cosinusrelationerne til at finde AB

Derefter kan du enten bruge cosinus eller sinusrelationerne til at finde B


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2014 af mathon

a)            

              a = 10      b = 12    |AB| = c


                   c2 = a2 + b2 - 2·a·b·cos(C)


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

b)

        TABC = (1/2)·a·b·sin(C)    (TABC = 15 , b = 12, C = 25º, isoler a = |BC|)

Bestem så c = |AB| af en cosinusrelation   c2 = a2 + b2 - 2ab·cos(C) , og dernæst vinkel B af sinusrelationerne

         sin(B) / b = sin(C) / c


Skriv et svar til: Geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.