Matematik

Ligning

11. september 2014 af Maria10101 (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hej, hvordan skal jeg regne denne ligning ud? Jeg ved godt, at ligningen er simpel, men synes bare at svaret ser forkert ud.
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
11. september 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

-3/x + 1/2 = 1  <=>

-3/x = 1/2  <=>

3/x = -1/2  <=>

3 = -1/2 x  <=>

x = -6


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2014 af mathon

                       \left ( ad\cdot a^2c \right )^2\cdot \left ( d\, ^2c \right )^{-3}\cdot \left (ac^2 \right )^4\cdot a^{-5}\cdot d\, ^7

                        a^2\cdot d\, ^2\cdot a^4\cdot c^2\cdot a^{-6}\cdot c^{-3}\cdot a^{4}\cdot c^8\cdot a^{-5}\cdot d\, ^7=

                        a^{2+4-6+4-5}\cdot c^{2-3+8}\cdot d\, ^{2+7}


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.