Matematik

Udregn

25. september 2014 af SabMac (Slettet) - Niveau: C-niveau
A) (3 - 8: + 3) • (5 + 1) + 6
B) 10 - 5 • 2 i 3
C) -12 - (2-8) + (23 - 9) - (-4)

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

Med "2 i 3", mener du så 23 ?

Du kan selv prøve at regne stykkerne ud. Udregn indholdet i parenteserne først.


Svar #2
25. september 2014 af SabMac (Slettet)

Ja men kunne ikke finde det på mobilen.
Jeg er helt lost når det gælder matematik. Forstår virkelig ikke hvad je skal gøre :(

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du skal lægge små tal sammen og trække fra og gange ud.    23 betyder 2·2·2 .


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

C) -12 - (2-8) + (23 - 9) - (-4) = -12 -(-6) + 14 -(-4)

                                              = -12 +6 +14 +4

                                              = 6 + 14 + 4 - 12

                                              = ...


Skriv et svar til: Udregn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.