Matematik

Finde side i vilkårlig trekant ved hjælp af to sider og en vinkel(der ikke ligger mellem dem)

28. september 2014 af Matematikhjælpplease (Slettet) - Niveau: B-niveau

Finde side i vilkårlig trekant ved hjælp af to sider og en vinkel(der ikke ligger mellem dem)

A=75

a=8,76

b=12


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. september 2014 af mathon

trekanten er ikke mulig


Svar #2
28. september 2014 af Matematikhjælpplease (Slettet)

Super tak, det er også hvad jeg selv får den til, men ville bare være sikker startopgaven lyder egentlig:

Vedhæftet fil:firkant.docx

Brugbart svar (1)

Svar #3
28. september 2014 af mathon

i denne er |BD| = 8,76


Svar #4
28. september 2014 af Matematikhjælpplease (Slettet)

Også hvad jeg får det til som også ses i origianl opslaget, hvor jeg bare har gjort |BD| til a siden i min nye trekant, men derefter er den nye trekant uløselig.


Skriv et svar til: Finde side i vilkårlig trekant ved hjælp af to sider og en vinkel(der ikke ligger mellem dem)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.