Matematik

Relle røder

29. september 2014 af brow90 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvordan kan man tegne en graf af følgende lingning? Det skal være i hånden.

z^3 + 6z + 20 = 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2014 af mathon

beregn
                 f(z) = z3 + 6z + 20 = (z+2)(z2 - 2z + 10)

monotoni bestemmes af
fortegnet for:

                 f '(z) = 3z2 + 6 = 3(z2 + 2)


Skriv et svar til: Relle røder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.