Matematik

Areal af området A

29. september 2014 af simonpedersenbrow (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg er stødt på et problem i min matematikopgave:
Jeg har netop lavet opgave a, som lyder således:

En funktion f er givet ved forskriften: f(x) = x2 + 2 
a) Bestem ligningen for tangenten t gennem punktet (2,f(2))

Og jeg er kommet frem til dette: y = 4x-2

I opgave b får jeg så følgende oplysninger:

Grafen for f, tangenten t og koordinatakserne afgrænser et område A markeret med gråt på figuren.(billede af figruren er vedhæftet)
b) Bestem arealet af området A

Hvad skal jeg her? 

Vedhæftet fil: Tangent.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2014 af peter lind

A = ∫0½f(x)dx + ∫½6f(x)-g(x)dx  hvor g(x) = 4x-2


Skriv et svar til: Areal af området A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.