Matematik

tal

29. september 2014 af Sneharusha (Slettet) - Niveau: C-niveau

1,989E30 Hvad er E ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. september 2014 af mathon

                     1,989E30 = 1,989·1030  =  1,989  eksponent  30      (10 er underforstået)


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. september 2014 af LeonhardEuler

1,989E30 = 1,989•1030 = 1 989 000 000 000 000 000 000 000 000 000 


Skriv et svar til: tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.