Matematik

Reducer:

29. september 2014 af DenSærlige (Slettet) - Niveau: B-niveau

(\frac{1}{a}-\frac{1}{b})\cdot (\frac{a^2-2ab}{a^2-3ab+b^2})


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2014 af Heptan

Gang den store brøk til højre ind på begge led af parentesen til venstre.

Man ganger to brøker med hinanden ved at gange tæller med tæller og nævner med nævner.


Skriv et svar til: Reducer:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.