Matematik

Hjælp til procent

03. oktober 2014 af Bosster (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har brug for hjælp med en opgave der lyder sådan: 

Prisen på en vare stiger i to på hinanden følgende år med henholdsvis 3,45% og 8,82%. Beregn den gennemsnitlige årlige procentvise prisstigning.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2014 af PeterValberg

Se video nr. 5 (talt fra oven) på denne [ VIDEO-LISTE ] fra FriViden.dk

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. oktober 2014 af mathon

                 \left ( 1+r \right )^2=1,0345\cdot 1,0882\; \; \; \; \; \; \; \mathbf {\color{Red} p}=100\cdot r                


Skriv et svar til: Hjælp til procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.