Matematik

Graf

03. oktober 2014 af Christian82 (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(300)=0,009425*300^2+5,857*300-899,9

Disse tal, hvordan smider jeg dem i en graf for derefter også og vise hvordan man finder frem til hvor stor skjoldet på en skildpade skal være for at få 6 æg? Her er skjoldet 300, bedre kendt som x.

Håber i kan hjælpe.

mvh

Christian


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2014 af SuneChr

Det kunne se ud, som forskriften hedder
f (x) = 0,009425·x2 + 5,857·x - 899,9
x må, efter det du skriver, være skjoldets dimension og svarende hertil, hvor mange æg  f (x)   padden lægger
Mon ikke der er noget galt?
Stil nu opgaven noget mere tydeligt som du læser den i din opgavebeskrivelse.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Se https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1348695 hvor der ikke er sjusket med forskriften, der tilsyneladende er

        f(x) = -0.009425·x2 +5,857·x -899,9


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. oktober 2014 af SuneChr

# 2
Ja, det vil den drægtige hunskildpadde vist blive glad for.


Skriv et svar til: Graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.