Matematik

Puls og procent

05. oktober 2014 af NevruzB (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Under træningen skal Gustav svømme så hurtigt, at han opnår 
70-75 % af sin maksimale puls. Gustavs maksimale puls er 204.
Hvor mange pulsslag har Gustav på 10 sekunder, hvis hans puls 
er 70-75 % af det maksimale?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2014 af Therk

#0

Under træningen skal Gustav svømme så hurtigt, at han opnår 
70-75 % af sin maksimale puls. Gustavs maksimale puls er 204. [...]

\begin{align*} 204\cdot 0{,}7 &= \text{70\% af maks. puls}\\ 204 \cdot 0{,}75 &= \text{75\% af maks. puls} \end{align}

#0

[...]
Hvor mange pulsslag har Gustav på 10 sekunder, hvis hans puls 
er 70-75 % af det maksimale?

\frac{\text{antal slag/min}}{60\text{s/min}}\times 10s


Skriv et svar til: Puls og procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.