Matematik

Find vinklerne

17. oktober 2014 af oliverdue (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har fået til opgave at finde vinkel A og vinkel B i en trekant, hvor jeg kender a, b og c.

a=7.1

b=8.5

c=5.9

Hvad gør jeg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2014 af PeterValberg

1. Laver en skitse (for overblikkets skyld)
2. Bruger en cosinusrelation til at bestemme de ønskede vinkler

Se eventuelt video nr. 16 (talt fra oven) på denne [ VIDEO-LISTE ] fra Frividen.dk

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Find vinklerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.