Matematik

Parantes i 3+?

18. oktober 2014 af Hansihh (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvad gør man i dette tilfæde, hvor parantes er ^ 3? her er det, (6+1)^3. Hvis der stod (6+1)^2 så ved jeg hvad jeg skal gøre men ikke i 2+, nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2014 af LubDub (Slettet)

                                        (6 + 1)2 = 72 = 7 • 7 = ...

                                        (6 + 1)3 = 73 = 7 • 7 • 7 = ...

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. oktober 2014 af SuneChr

Man har generelt
(a + b)2 = a2 + 2ab + b2
og
(a + b)3 = a3 + 3a2b + 3ab2 + b3


Skriv et svar til: Parantes i 3+?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.