Matematik
Ligning!! Hjææælp
26. oktober 2014 af
michelle901 (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Hvordan løser man den her ligning? 5^x=4
Kan man evt bruge geogebra til det?
Søger også en der har tid, lyst og en hel del tålmodighed, til at hjælpe med nogle andre matematik opgaver:)
Kan man evt bruge geogebra til det?
Søger også en der har tid, lyst og en hel del tålmodighed, til at hjælpe med nogle andre matematik opgaver:)
Svar #1
26. oktober 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)
5x = 4 <=>
log(5x) = log(4) <=>
x*log(5) = log(4) <=>
x = log(4)/log(5)
Skriv et svar til: Ligning!! Hjææælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
