Matematik

Hjæææææælp! Tegn grafen. Bestem toppunkterne og monotoniforholdene. f(x)=2*√x-x

26. oktober 2014 af miljoi - Niveau: B-niveau

x


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2014 af Therk

Differentiér funktionen.

Hvis

f'(x)>0

er funktionen voksende, hvis

f'(x)<0

er funktionen aftagende. Funktionen har vandret tangent når

f'(x)=0.


Skriv et svar til: Hjæææææælp! Tegn grafen. Bestem toppunkterne og monotoniforholdene. f(x)=2*√x-x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.