Matematik

ligning

26. oktober 2014 af sdfrr (Slettet) - Niveau: C-niveau

denne ligning med to ubekendte volder problemer: x+y=11 og 6x+2y=42

Har isoleret x men hvordan skal den så skrives 

sådan? 6(11-y)=2y=42 og derefter 66-y=2y=42? kan det passe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2014 af Soeffi

#0

6(11-y)+2y=42 ; 66-6y+2y=42 ; 66-4y=42 ; -4y=--24 ; y=6


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.