Matematik

Linære sammenhænge spørgsmål

28. oktober 2014 af snylt (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle!

Jeg vil gerne vide, hvordan jeg svarer på disse spørgsmål, da jeg ikke helt ved, hvordan jeg skal svare.

1) Hvilken betydning har a og b?

(Jeg ved godt, at b er skæringen og a er hældningskofficenten, men hvilken betydning har de helt?

2) Hvordan ser grafen ud?

Hvordan skal jeg svare på det?

3) Forklar, hvad en linær sammenhæng er

Hvordan kan jeg bedst gøre det?

Tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2014 af mathon

En lineær sammenhæng melle de variable x og y
er:

                                     y(x)=ax+b       a=\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}\; \; \; \; x_2\neq x_1

                                     \frac{\mathrm{d}y }{\mathrm{d} x}=a         hældningskoefficient = differentialkvotient = differenskvotient

                                      y(0)=b      y-aksen skæres i (0,b)


Skriv et svar til: Linære sammenhænge spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.