Kemi

Reaktionshastigheder

29. oktober 2014 af paaske1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogle, som gerne vil hjælpe mig med c'eren og d'eren i denne opgave?

Screen Shot 2014-10-29 at 19.50.29.png
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. oktober 2014 af OliverGlue (Slettet)

c.

Gasmolekyler fylder det samme

d. 

Reaktionen forbruger sammen mængde Hog NO. F.eks. ved 0.0180, må NO være faldet med samme mængde, altså 0.0380.


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. oktober 2014 af Heptan

c.

Trykket vil falde, da 4 partikler omdannes til 3


Svar #3
30. oktober 2014 af paaske1 (Slettet)

Vil du også gerne hjælpe mig med e'eren?


Brugbart svar (1)

Svar #4
30. oktober 2014 af OliverGlue (Slettet)

e.

v=k\cdot[\mathrm{H_{2}]\cdot[\mathrm{NO]^{2}\Leftrightarrow}}k=\dfrac{v}{\mathrm{[H_{2}]}\cdot[\mathrm{NO]^{2}}}\Rightarrow k=\dfrac{8.22\times10^{6}}{0.02\cdot0.04^{2}}=2.569\times10^{11}

f.

Benyt hastighedkonstanten fra e. og indsæt de oplyste koncentrationer i

 v=k\cdot[\mathrm{H_{2}]\cdot[\mathrm{NO]^{2}}}


Svar #5
30. oktober 2014 af paaske1 (Slettet)

Mange tak!
Lige for at være sikker står der ikke 8,22 · 10-6 M/s?


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. oktober 2014 af OliverGlue (Slettet)

#5

Sandsynligvis, men jeg kan ikke tyde det fra den kvalitet, du har uploadet.


Skriv et svar til: Reaktionshastigheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.