Matematik

Reducer

29. oktober 2014 af Hjælp2100 (Slettet) - Niveau: C-niveau
Reducer udtrykket (x)4

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

Der er ikke meget at reducere. Det er lig med x4 , hvis du mener (x)4 .


Svar #2
29. oktober 2014 af Hjælp2100 (Slettet)

Ups mente (x4)2

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvad mener du så med x4 ? mener du x·4 eller x4 ? Og hvad menes med (x4)2 ? Prøv at markere eksponenter mere tydeligt ved at benytte knapperne x2 eller x2 .

Mener du    (x4)2   ?   Her benyttes en potensregneregel

        (an)m = an·m .


Svar #4
29. oktober 2014 af Hjælp2100 (Slettet)

Ja den du skrev sidst

Svar #5
29. oktober 2014 af Hjælp2100 (Slettet)

Så det er bare 2*4 = x er 8

Brugbart svar (0)

Svar #6
29. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#5

Det sidste du skriver giver ingen mening. Benyt så den potensregneregel.


Svar #7
29. oktober 2014 af Hjælp2100 (Slettet)

Skal jeg ikke bare gange 2 med 4

Brugbart svar (0)

Svar #8
29. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#7

Det er en mellemregning på vej mod resultatet.


Svar #9
29. oktober 2014 af Hjælp2100 (Slettet)

(X4)2 = (x4)* 2 = x er 8.

Brugbart svar (0)

Svar #10
29. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#9

Nej, det er forkert, at skrive x er 8 . Skriv det ordentligt, hvor du markerer eksponenterne.

       (x4)2 = x4·2 = x8 .


Svar #11
29. oktober 2014 af Hjælp2100 (Slettet)

Havde heller ikke tænkt mig og skrive x er 8. Tark for hjælpen ;)

Brugbart svar (0)

Svar #12
29. oktober 2014 af Andersen11 (Slettet)

#11

Men det skrev du jo ovenfor.


Svar #13
29. oktober 2014 af Hjælp2100 (Slettet)

Ja sorry ikke med vilje :(

Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.