Matematik

Ligningen

11. november 2014 af Yeew (Slettet) - Niveau: C-niveau

Løs ligningen: 3*x^-0,38=587 , mit bud:  jeg skal dividere med 3 på begge sider x^-0,38=195,67 x=^0,38kvadratrod195,67  x=-1072326,307


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2014 af Matematikøkonomen (Slettet)

Benyt CAS-værktøj

\frac{3}{x^{0,38}} = 587


Svar #2
11. november 2014 af Yeew (Slettet)

kan man ikke regne den ud på lommeregneren?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Skriv først ligningen

        x0,38 = 3/587

og isoler så x

        x = (3/587)1/0,38 = 9,32594·10-7 .


Skriv et svar til: Ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.