Matematik
ligning for tangenter med hældning 6
12. november 2014 af
gymelever (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
f(x)=x^(3)-x^(2)+3. Find ligninger for tangenterne og røringspunkter med grafen til de to tangenter der har hældningen 6
Svar #1
12. november 2014 af Andersen11 (Slettet)
Start med at løse ligningen
f '(x) = 6
for at finde røringspunkternes x-koordinater.
f '(x) = 6
for at finde røringspunkternes x-koordinater.
Skriv et svar til: ligning for tangenter med hældning 6
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
