Matematik

Reducér udtrykket part 2

12. november 2014 af næhhh (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej, jeg havde et spørgsmål for et par dage siden vedrørende den samme opgave, men ville bare lige vide hvis jeg havde gjort det rigtiget:

Opgaven: 7(2a + 3b) - 2(6a - 3b)
Beregn derefter udtrykkets værdi, når a = 4 og b = 3

Mit svar:
14a+21b-12a+6b = 2a+27b
og det her svar jeg skriver nu er til det med a = 4 og b = 3
14x4+21x3-12x4+6x3 = 89

Er begge svar korrekte? Tak på forhånd. :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. november 2014 af mgjel (Slettet)

Det er rigtigt.


Skriv et svar til: Reducér udtrykket part 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.