Matematik

Øvre grænse

13. november 2014 af ranimukerji (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej 

Hvordan finder man øvre grænser i differentialigninger af formen y´=b-ay?..Det ville nemlig hjælpe mig til at finde den øvre grænse i denne opgave.

Vedhæftet fil: Øvregrænse.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2014 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Den øvre fart findes ved at løse ligningen dv/dt = 0 , dvs  v = 9,82/122 (passende enhed).


Skriv et svar til: Øvre grænse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.