Matematik

Hjælp til 3 mat opgaver

14. november 2014 af Jens6554545 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Nogen der vil fortælle mig hvilke formler jeg kan løse disse svære opgaver med?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Svar #1
14. november 2014 af Jens6554545 (Slettet)

opgave 2

Vedhæftet fil:Udklip2.PNG

Svar #2
14. november 2014 af Jens6554545 (Slettet)

opgave 3

Vedhæftet fil:Udklip3.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

#0

Benyt, at to vektorer a og b er parallelle, hvis âb = 0 , eller hvis det(a,b) = 0 .

Opg 2: Skalarproduktet ab er positivt, hvis vinklen mellem vektorerne er spids, det er lig med 0, hvis vinklen er ret, og det er negativt, hvis vinklen er stump.

Opg 3. Benyt, at to vektorer a og b er ortogonale, hvis ab = 0 .

Det er helt sikkert gennemgået i din bog.


Svar #4
14. november 2014 af Jens6554545 (Slettet)

Er dette rigtigt for den første opgave:

3*15-4*a=0

45=4*a

45/4=a

a=11,25

Den anden opgave har jeg forstået

Gider du vise et regne eksempel for opgave 3, den kan jeg ikke helt forstå endnu


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Ja, det er korrekt.

Opg 3) a)    Der skal gælde   [7;4] • [2;s] = 0 , dvs    7·2 + 4·s = 0 ⇒ s = -7/2 .


Svar #6
15. november 2014 af Jens6554545 (Slettet)

tusind tak:-)


Skriv et svar til: Hjælp til 3 mat opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.