Matematik

Beregning af Beregn differentialkoefficienten for x=1,3

16. november 2014 af Asker1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg skal beregn  differentialkoefficienten for x=1,3

givet at f(x)= \frac{1}{x^6}


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2014 af Aadel (Slettet)

Altså skal du ikke sætte 1,3 i x's plads i f'(x)? :)


Svar #2
16. november 2014 af Asker1 (Slettet)

jo


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. november 2014 af Aadel (Slettet)

Bruger du n-spire  lommeregner? :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. november 2014 af Aadel (Slettet)

Sådan regnes det ud tror jeg. :)

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. november 2014 af mathon

                   f{}'(x)=\left (x^{-6} \right ){}'=-6\cdot x^{-6-1}=-6\cdot x^{-7}=\frac{-6}{x^7}

                   f{}'(1,3)=\frac{-6}{1,3^7}


Skriv et svar til: Beregning af Beregn differentialkoefficienten for x=1,3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.