Matematik

Bestem en forskrift for den stamfunktion til f, hvis graf går gennem punktet P(0,10)

16. november 2014 af TerryKanrekhaHugens (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem en forskrift for den stamfunktion til f, hvis graf går gennem punktet P(0,10)

En funktion f er bestemt ved f (x)=5x4 +ex .

Bestem en forskrift for den stamfunktion til f, hvis graf går gennem punktet P(0,10)

Jeg tænker, at stamfunktionen må være? : F=x5+ex  + k   ??

 Og jeg ved faktisk hvordan eller hvad der skal ske udover punktet (0,10) vel skal ind i funktionen på en måde og at hvordan man kommer frem til at bruge punkterne P(0,10) ?

Hjælp? ^_^ Tak på forhånd =^_^= 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2014 af mathon

.


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. november 2014 af mathon

                       F(x)=x^5+e^x+k

                                F(0)=0^5+e^0+k=10


Svar #3
16. november 2014 af TerryKanrekhaHugens (Slettet)

Super tak :) 


Skriv et svar til: Bestem en forskrift for den stamfunktion til f, hvis graf går gennem punktet P(0,10)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.