Fysik

tryk

16. november 2014 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej er der nogen der kan hjælpe mig med det andet spørgsmål i opgaven, hvor man skal overveje hvilke antagelser er vi nødt til at gøre her??


Svar #1
16. november 2014 af Ellapigen (Slettet)

her er den

Vedhæftet fil:Dok1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. november 2014 af hesch (Slettet)

#0:  At der enten kan ses bort fra det atmosfæriske tryk ved havoverfladen, eller at dette indgår i dine beregninger.


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. november 2014 af mathon

Antagelse:
                    stillestående vand i hele dybden

                                         p=\underset{tryk \; ved \; havover\! fladen}{p_o}+d\cdot \varrho \cdot g

                                         p=p_o+(1000\; m)\cdot \left (1020\; \frac{kg}{m^3} \right ) \cdot \left (9,80\; \frac{N}{kg} \right )


Svar #4
16. november 2014 af Ellapigen (Slettet)

men hvorfor skal vandet være stillestående i hele dybden?


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. november 2014 af mathon

Ellers gælder den enkle trykformel ikke.


Skriv et svar til: tryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.