Matematik

Differentiering

19. november 2014 af Ninjaaa (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej hvordan differentierer jeg ke6t+it....


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. november 2014 af peter lind

Du fik da lavet nogle tilsvarende differentiering i gå, så hvad e egentlig problemet

Brug (eat)' = a*eat


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. november 2014 af mathon

               \left ( k\cdot e^{(6+i)t} \right ){}'=k\cdot e^{(6+i)t}\cdot (6+i)=k(6+i)\cdot e^{6t+it}


Skriv et svar til: Differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.