Matematik

Længte på en side i et kvadrat

29. november 2014 af VHB (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Kan jeg beregne hvor lang en side er i et kvadrat , når jeg ved at arealet er feks 40 m2 ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2014 af peter lind

Areal = sidelængde i anden potens


Svar #2
29. november 2014 af VHB (Slettet)

Ja hvis det nu er 40 m2 deler jeg det så med hvad ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. november 2014 af LeonhardEuler

A = a2         

hvor A er areal og a er sidelængde. Da  A = 40 burde være en let sag at finde sidelængden 

               40 = a2


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. november 2014 af Eksperimentalfysikeren

Du skal uddrage kvadratroden.


Skriv et svar til: Længte på en side i et kvadrat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.